Inscripcions a cursos i activitats Ajuntament Prat
Prat Activitats
Aula de Ciutadania
Oferta Formativa Cultural
Activitats Culturals
bliblioteca_a_martin
english
club_esport_jove_estruch
club_esport_jove_sagnier
Servei Local Ocupacio
Formació per l'ocupació


English workshops 2r trimestre 2021/2022


Aula de Ciutadania Nou!


Club Esport Jove 2021/2022 Estruch. De 12 a 15 anys

Club Esport Jove 2021/2022 Sagnier. De 16 a 18 anys


Oferta Formativa Cultural Nou!

Inici de les inscripcions: dilluns 24 de gener, a les 16.30h


Activitats Culturals

· Biblioteca Antonio Martín

· Centre Cívic Jardins de la Pau

· Centre Cívic Palmira Domènech

· Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

· Cèntric Espai Cultural

· L'Escola d'Arts en Viu

· Teatre L'Artesà

· Torre Muntadas


Activitats Culturals de Llarga durada

· Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa


Centre de Promoció Econòmica

· Busques feina?

· Formació per a persones emprenedores i del sector comerç

· Formació Economia Social i Cooperativa

· Formació per a l'ocupació

Tallers per a la recerca de feina

Cursos per a treballadors/es en actiu Nou!

Formació administrativa en empresa simulada SEFED El Prat

Formació administrativa en empresa simulada SEFED Llindar per a joves

Formació ocupacional per a treballadors situació d'atur Nou!

Gestió administrativa a l'àmbit portuari

Programa MIXT d'Orientació i Formació


Consulta totes les activitats

ajudaNecessites ajuda?tancar

Consulta aquí el manual per fer inscripcions online una vegada identificat.


En aquest espai virtual pots trobar les activitats i cursos als que pots inscriure't de forma digital. Aquesta web, anirà creixent per incorporar serveis, com la venda d'entrades de teatre, concerts, reserves d'espais...

Per poder utilitzar aquest servei, cal que et registris. Un cop tinguis el teu usuari, podràs consultar totes les activitats o serveis a les que t'has apuntat des de la web.

Registrar-te és molt senzill, has de clicar a l'opció Inscriu-te


Aquí trobaràs varies opcions.

  1. Segurament ja estàs inscrit a la base de dades i només has d'activar el teu accés per Internet. Per tant, clica a Activar usuari i entra el teu NIF i la teva data de naixement. Rebràs un mail per a escollir una contrasenya i ja podràs fer servir la pàgina sempre que vulguis amb el teu usuari (NIF) i contrasenya. Si no tenim el teu mail però tenim el teu mòbil rebràs un SMS amb un codi al teu telèfon. Hauràs d'introduir aquest codi a la web.

    Si estàs a la nostra base dades però no tenim ni el teu correu ni el teu mòbil, t'hauràs de posar en contacte amb nosaltres per actualitzar el teu mail. Ho pots fer a l'OIAC o a online@elprat.cat

    Et demanaran alguna dada per assegurar-nos que ets la persona que vol donar-se d'alta. Si ens envies un correu a online@elprat.cat, dóna'ns alguna dada teva, per exemple el teu domicili i el teu correu electrònic i t'avisarem quan ho pots tornar a provar. Llavors, quan tornis a clicar a Activar usuari, rebràs les instruccions per mail.


  2. Si el sistema et diu que no existeix cap persona que coincideix amb el NIF i la data de naixement que estàs introduint, cal escollir l'opció Crear el meu usuari. Cal omplir totes les dades, especialment les que tenen un asterisc (*) que indica que són camps obligatoris.

    Un cop hagis omplert el formulari, rebràs un correu electrònic amb un enllaç on podràs acabar el teu registre i després hauràs de posar una contrasenya. Guarda-la per utilitzar-la sempre que ho necessitis.Cal donar d'alta als meus fills?

Pel cas de famílies cal donar d'alta el pare o la mare, és a dir, la persona que farà les inscripcions. Un cop et donis d'alta, des de la web podràs donar d'alta als teus fills.

És imprescindible que apareguin els teus fills en el teu perfil quan entres per poder inscriure'ls a les activitats.I si m'he oblidat la contrasenya o paraula de pas?

Si no recordes la contrasenya clica a l'opció 'Restablir contrasenya'No vull donar-me d'alta, només vull veure les activitats

Et recomanem que et donis d'alta per estar preparat però si no vols fer-ho ara, pots navegar sense estar identificat, entrant com a anònim, per veure les activitats.

La majoria d'activitats tenen places de sobra. Informa't abans sobre les activitats a les que vols inscriure els teus fills. Si no tenen places limitades, et recomanem que no utilitzes la web el primer dia a primera hora. Potser tots els usuaris volen fer les inscripcions en el mateix moment i segurament trobaràs cua i el sistema pot anar una mica lent. Gràcies per tenir paciència.És segur el pagament ? Com es pot pagar les inscripcions?

El pagament es podrà fer a través de la plataforma de La Caixa amb una web segura. Si contractes per Internet només podràs pagar amb targeta de crèdit.Tanca
erradesFe d'Errades Llibret Activitats d'Estiutancar

Fe d'errades

Pàg. 5: Falta afegir Colònies Ampa Ramon Llull.


Pàg. 12/13 i 28/29: No hi ha acollida tarda 17:00h-18:00h en el Casal Ampa Ramon Llull.


Pàg. 14/15 i 30/31: Preu acollida 6€/3 dies Campus Ampa Ramon Llull.


Pàg. 18/19 i 34/35: Al Casal i Campus Esportiu de Futbol Prat Blaugrana: l'acollida setmanal té un preu de 10€ i la quinzenal de 15€.


Pàg. 58: Reunió informativa Club Patí Cobra és el dijous 19 de juny a les 18:30h, sala de conferències del CEM Estruch i no divendres 20 de juny.


Pàg. 58: Reunió informativa Casals assoc. de lleure Imaginarium és el dissabte 14 de juny a les 18,30h (Casals Pingu) i a les 19.00h (Colònies Pingu) a l'Escola Jacint Verdaguer (C. Francesc Balcells,3)


En motiu de les poques places lliures del Centre d'Esplai El Globus, per inscriure's a les activitats del Globus caldrà dirigir-se a la seva seu situada al carrer Matagalls 7-9. Horari: de dilluns a divendres de 16h a 19hTanca
ajudaInformació generaltancar

Pròximament més inscripcions online!


Tota la informació sobre les activitats a www.elprat.cat


Tanca
ajudaInformació generaltancar

A partir del 2 de setembre s'obren inscripcions.


Per més informació, fes clic al següent enllaç.


Tanca